Ďalší z dobrých a nenáročných receptov – základnou surovinou je bravčové mäso (krkovička, káre).
Potrebujeme:
8 väčších kúskov bravčových rezňov
soľ a korenie
3 lyžice hladkej múky
olej na vyprážanie
Na cestíčko:
140 g kefíru
2 veľké vajcia
soľ a čierne mleté korenie
strúčiky cesnaku
3 lyžice hladkej múky
Postup:
Rezne umyjeme, naklepeme a ochutíme soľou a korením. Najskôr obalíme v múke a potom v cestíčku (stačí, ak zmiešame všetky prísady a vymiešame hladkú hmotu). Cestíčko môžeme ochutiť soľou a korením. Vyprážame v rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.
Ak máte recept, o ktorý sa chcete podeliť s návštevníkmi tejto web-stránky, napíšte nám na: redakcia (at) regionzemplin.sk