Nepečený krémeš

Potrebujete pripraviť niečo nenáročné, chutné a aby pritom nebolo treba zapínať rúru?  Vyskúšajte nepečený krémeš, aj keď jeden deň pripravujete a ďalší konzumujete.

Potrebujeme:
2 balíčky čokoládových Be-Be keksov,
200 g kryštálového cukru,
3 pudingy Zlatý klas,
7 bielkov,
100 g práškového cukru,
2 šľahačky,
2 balíčky vanilínového cukru,
1 stužovač šľahačky,
1 l vody,
čokoládu

Postup prípravy:
1. Keksy poukladáme na plech vedľa seba. Zlaté klasy a cukor vmiešame do vody a uvaríme puding.
Z bielkov a práškového cukru vymiešame tuhú penu a vmiešame ju do pudingu.
2. Masu natrieme na keksy. Šľahačky vyšľaháme s vanilínovým cukrom a so stužovačom a dávame na krém ako druhú vrstvu.
Na povrch zákuska nastrúhame čokoládu.
Necháme odstáť v chlade do nasledujúceho dňa.
Čas prípravy: 40 minút + čas tuhnutia